MISS AMOUR AB

Vad står vi för? Vad vill vi? Hur tänker vi?

Vi står för allas lika värde. En trygg säker plats för dig. Både här på webben och i butiken.

Vi jobbar för en sundare syn på kroppen. Vi försöker tex påverka tillverkare av kläder att ha fler storlekar.både stora och små.

Hbtq frågor står oss nära. Anna har tex varit frontfigur för RFSL Pride Borås. Hos oss är alla välkomna

Hållbara relationer
Kunskap
Hög service
En säker plats
Allas lika värde
Högre njutning
Normalisering av normer
Allt är självklart
Rätt köp

GLÄDJE! 

Om oss

Miss Amour startades 2017. Genom övertagande av befintlig butik i Borås. Med nytt namn på butiken tar vi oss nu an denna spännande utmaning.

Butiken ligger fysiskt i centrala Borås och innehåller många intressanta produkter. Här kan du också få personlig hjälp om du har frågor. Vi har på kort tid blivit kända för vår personliga och trygga service för alla.

Butiken ägs och drivs av mig Anna Larsson. Jag har ett förflutet som säljare, bland annat av sexprodukter och hjälpmedel. men även många andra varor. Jag driver butiken med stöd av min Make Magnus Larsson som hjälper mig med det han kan.

I början av 2018 startades e-handeln upp som varit med i planeringen från start. Den byggs ut o förändras successivt och vi ser denna sida som vårt ansikte utåt.

Vi är inget företag som gömmer sig bakom en E-handel som inte går att komma fram till med obefintliga kontaktuppgifter

Inriktningen på butiken är tänkt som mysig och modern. Jag hoppas du kommer trivas på sidan och hittar det du söker. Vårt sortiment växer hela tiden och saknar du nåt, hör av dig till oss så kanske vi kan hitta nåt som passar just dig. På Kontakt sidan hittar du alla kontaktuppgifter.

Miss Amour AB
Kungsgatan 50
503 35 Borås
Tel: 0708161130
Org nr:559132-1897
Bankgiro: 5035-9652
info@missamour.se

Väl mött!

Anna Larsson

Din skönaste butik i Borås