Välkommen!

Du har nu kommit till första steget i möjligheten att få Sveriges skönaste jobb för Sveriges skönaste webbutik.

Vi söker någon som har erfarenhet av sexleksaker eller kanske vill få, inte är rädd för att prata om sex och sexleksaker på videoklipp, synas på instagram, Facebook mm och som kan skriva recensioner som är informativa och av bra kvalitet.

Vi vill att du som söker har egna sociala medier såsom Instagram, Facebook, Twitter mm och att de skrivna recensionerna delas till dem och att de skall vara offentliga så de kan delas vidare, det ligger i ditt intresse att dela så mycket som möjligt då lön utgår efter sålda produkter som är recenserade.
Samma sak gäller med videoklippen, delas så mycket det bara går så du får så mycket lön för mödan som möjligt.

Vad gäller inspelning av videorecensioner så kommer du först få spela in ett klipp när du öppnar paketet från oss, packar upp leksaken, visar den och pratar om funktioner mm. Efter leksaken är testad så spelar du in hur den var, vad var bra, vad var mindre bra, funktionsmässigt mm, Videoklippen skickas sen till oss på Miss Amour och vi klipper ihop och videoredigerar som du sen får se färdig innan den läggs ut på vår youtube kanal.

Du kommer givetvis få testprodukterna gratis från oss på Miss Amour och en önskelista på vad du skulle vilja testa, vi ser gärna att du är nyfiken på att testa så många olika grejor som möjligt.

När du mottagit en produkt från oss så ska video och skrivna recensionerna vara klara och skickade till oss inom 30 dagar.

I kommande steg vill vi ha din ansökan mailad till info@missamour.se

Ansökan ska innehålla följande:
Hyfsat nytagen bild, räcker med ansiktsbild.
Namn
Adress
Telefonnr
Mailadress
Personnr
Instagram länk
Facebook länk
Andra sociala medier?

En kort text om dig själv, och varför du är intresserad av detta jobbet.
Erfarenheter av sexleksaker sedan innan.

En skriven recension på en produkt (fritt att välja från www.missamour.se) Du måste inte ha testat dem utan vi vill se hur du skriver texterna. Recensionerna kommer vi ej publicera. Bifogas i mailet.

Går du vidare i urvalsprocessen hör vi av oss och du kommer då få veta mer om hur vi vill gå vidare för att hitta rätt testare till jobbet.

Närmre presentation av ersättningen får du i nästa steg av urvalsproccessen.

Är du redo att ta steget? Skicka in din ansökan så fort som möjligt, vi håller urvalsprocessen löpande.

MVH
Anna och Magnus Larsson
Miss Amour AB

Skicka ansökan till info@missamour.se
Har du frågor är du välkommen att maila på samma adress, vi svarar så gott vi hinner.