Köp & Leverans villkor

Priser
Alla priser hos oss på Miss Amour är i svenska kronor och inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar samt felaktigheter i prislistan.

Leveranstid
Vi använder oss både av ett lokalt lager och ett externt lager.
Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar på produkter i lokalt lager och 3-6 dagar på produkter i det externa lagret.

Fraktkostnad
Fraktkostnad 49:- och fraktfritt vid köp över 500:-

Betalning
Miss Amour använder Klarna som betaltjänst.
Betalningsalternativ genom Klarna Checkout är faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där om så är möjligt. Vid betalning med faktura gäller Klarnas villkor

Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning.

  • Få alltid din beställning innan du betalar
  • Betalningstid – alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning**

Betalningsvillkor
Kredittiden är alltid minst 14 dagar från fakturadatum.

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Kreditprövning
Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Omvandling av faktura till en flexibel delbetalning
När du har fått hem din faktura kan du, i stället för att betala hela fakturan på en gång, erbjudas att betala in ett lägre belopp och på så sätt ansöka om att göra om din faktura till en flexibel delbetalning. Detta innebär att du betalar i din egen takt med minst 50 kr per månad. Den effektiva räntan vid ett köp om 10 000 kr, 29 kr i månatlig administrativ avgift, 19,90% i rörlig ränta och betalning över 12 månader är 29,22%. Varje delbetalning blir då 955 kr per månad och din totalkostnad blir 11 458 kr.

Delbetalning
Du kan ansöka om att betala i din egen takt eller betala ett fast belopp per månad. När du delbetalar med Klarna gäller alltid följande:

  • Du får hem varan innan du betalar
  • Du samlar alla dina köp på en månadsfaktura
  • Du betalar i din egen takt eller ett fast belopp per månad

Konto – betala i din egen takt
Du betalar valfri summa per månad. Det lägsta belopp du kan betala är 1/24 av beloppet som återstår och inte mindre än 50 kr varje månad. Du kan när du vill betala hela det återstående beloppet. En administrationsavgift om 29 kr i månaden tillkommer på fakturan.

Exempel: Vid ett köp om 10000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Fast delbetalning
Fast delbetalning från Klarna innebär att du delar upp din betalning på 6, 12 eller 24 månader (och hos vissa butiker t.o.m. 36 månader). Du vet från början vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart.

Vid fast delbetalning beräknas räntekostnaden på det totala utestående beloppet, vilket betyder att månadskostnaden blir högre den första månaden och lägre den sista månaden.

 

Ångerrätt (Öppet köp)
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt konsumentköplagen.
Om den returnerade varan inte är i väsentligen oförändrat skick så har Miss Amour rätt att ta en avgift för varans värdeminskning. Trosor, strumpor och latexkläder, samt set som innehåller trosor eller strumpor kan inte returneras om plomberingen är bruten. Vid godkänd retur återbetalar vi Dig inom senast 14 dagar.
Vid retur står kunden för fraktkostnaden. Miss Amour kommer ej lösa ut paket mot postförskott. Vid outlöst order debiteras en avgift på 250:-
Ta alltid kontakt med Miss Amour innan du returnerar din produkt.

Reklamation
Skulle varan mot förmodan vara trasig när den anländer, så åtar sig Miss Amour givetvis att kostnadsfritt åtgärda felet. Kontakta oss snarast efter det att Du upptäckt felet. Beställare får inte åberopa att varan är felaktig, om kund inte har meddelat Miss Amour om felet inom skälig tid.
Miss Amour ersätter enbart produkter som inte fungerar på grund av fabrikationsfel. Produkter som gått sönder på grund av oaktsamhet från kundens sida ersätter vi inte.

Falskbeställningar
Med en falskbeställning avses en beställning i någon annan persons namn, utan dennes uttryckliga medgivande. Denna typ av beställningar beivras och polisanmäles av Miss Amour. Tänk på att ditt IP-nummer loggas vid alla beställningar.

Diskret avsändare på ditt paket
På Ditt paket som skickas från Miss Amour står ”MAAB” som avsändare (Det står för Miss Amour AB) och det är för att vi jobbar diskret ut mot våra kunder.

Skydd av personuppgifter (PuL)
Alla uppgifter som Du lämnar i samband med en beställning hanteras enligt Personuppgiftslagen (PuL). På begäran har Du rätt att få samtliga uppgifter som sparats om Dig i vårt kundregister, ändrade eller raderade. Kontakta i så fall kundtjänst. Observera att Dina adressuppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna skicka Din beställning.
Inga personuppgifter lämnas ut till tredje part eller obehöriga. Vi skickar ALDRIG ut någon reklam till Din brevlåda. Kundens integritet är vår hederssak.

Slutsåld vara 
De flesta produkter på Miss Amour är lagervaror, vissa finns i externt lager. Miss Amour reserverar sig dock för felaktigheter i angiven lagernivå. Skulle det Du beställer mot förmodan inte finnas i lager, så kontaktar vår kundtjänst Dig via e-post. Du har då möjlighet att annullera eller ändra Din order.

Åldersgräns 
Beställare hos Miss Amour måste vara minst 18 år fyllda.

Avbeställning
Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Kontakta oss antingen via mail, ring eller chatta med oss i vår chattfunktion! Känner Du att Du ångrar Dig efter det att vi har skickat Din order, så är det bättre att Du omgående går till ditt utlämningsställe och ber dem returnera paketet till oss. Då slipper Du kravet på 250 kr för ej utlöst paket.

Outlöst försändelse / ej uthämtat paket
Försändelse som blir outlöst går i retur till Miss Amour innebär att beställaren debiteras 250kr. En beställning ligger kvar på Ditt utlämningsställe i två veckor innan den går i retur till oss.